Recensie: Yvonne Keuls – Mevrouw mijn moeder

Yvonne Keuls – Mevrouw mijn moeder

Ik was er stil van…zó mooi! 👌 Dit was mijn eerste boek van Yvonne Keuls, maar zéker niet het laatste. Ik wil en ga méér van haar boeken lezen!

Mevrouw mijn moeder is een prachtig verhaal en heeft ook nog eens een mooie cover…TOP!

Een meeslepend en ontroerend verhaal over de Indische wortels van haar familie, over de repatriëring naar Nederland, de vestiging van het gezin in Den Haag en de herinneringen en verhalen van vroeger.

Yvonne vertelt over haar Indische afkomst, maar vooral over het leven van en met haar moeder. Haar moeder is een koppige, lastige, maar bijzondere vrouw met veel verhalen over haar geboorteland en familie.

Het boek gaat vooral over de laatste jaren waarin moeder steeds zieker werd. Heel ontroerend, maar tegelijk ook heel liefdevol. Tjee…wat heeft Yvonne dat mooi ge- en beschreven. De laatste pagina’s heb ik met een brok in de keel gelezen.

Ik was mijn moeder. Mijn moeder was ik.

Ren naar de winkel voor dit geweldige boek! 😍

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: