Recensie: Domenico Starnone – Geheimen

(vanwege de lengte staat de samenvatting onderaan)

Bij mijn recensie van Strikken staat bovenaan: Lezen, lezen, lezen! Met deze woorden zou ik ook deze recensie weer kunnen beginnen, want Geheimen is weer net zo mooi of misschien zelfs nog mooier. Nu heb ik uiteraard zijn andere roman Geintje vorige week gekocht, want het kan haast niet anders dan dat ik daar ook weer van zal genieten.

Lees meer

Recensie: Gerbrand Bakker – De kapperszoon

Soms zet ik de samenvatting die op de achterflap staat onderaan in mijn recensie. De reden is dan de lengte daarvan. Dit keer is dat ook het geval en daarom zou ik, de voor mij te uitgebreide samenvatting, gewoon overslaan en meteen aan deze geweldige roman beginnen. Op deze manier wordt het verhaal nóg mooier dan dat het al is!

Lees meer

Recensie: Nelleke Noordervliet – Wij kunnen dit

(vanwege de lengte staat de samenvatting onderaan)

Altijd leuk om een felicitatiebrief te krijgen met de mededeling dat je een boek hebt gewonnen om te recenseren! Al kwam dit niet uit het niets, want door middel van een nieuwsbrief kon je aangeven of je hier interesse in had. Het was fijn geweest om nu te zeggen dat dit een échte must-have is, maar helaas heb ik een dubbel gevoel aan Wij kunnen dit overgehouden…

Lees meer