Recensie: Marijke Schermer – Liefde, als dat het is

‘Snel verder lezen en hopelijk word ik niet gestoord door telefoon of iets dergelijks’. Dát dacht ik, toen ik eenmaal aan Liefde, als dat het is was begonnen. Dit is namelijk een verhaal waar ik niet van los kon komen en dat zegt altijd al genoeg. Het is daarom ook meer dan terecht dat deze hele mooie roman op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs stond. 👌🏼

Meer lezenRecensie: Marijke Schermer – Liefde, als dat het is

Recensie: Jeroen Brouwers – Cliënt E. Busken

Toen dit boek mij werd aangeraden en ontzettend veel op Insta voorbij kwam, had ik nog steeds twijfels. Dit komt omdat ik Het Hout heb gelezen en dit geen mooi boek vond. Tóch overstag gegaan en wat ben ik dáár blij om. Cliënt E. Busken moet gelezen worden en hoort ook zéker in je boekenkast te staan. Dat is mijn gevoel bij deze prachtige roman!

Meer lezenRecensie: Jeroen Brouwers – Cliënt E. Busken

Recensie: Carys Davies – West

(i.v.m. lengte, staat de samenvatting onderaan)

Tjee…wat een schitterende roman is dit. Een échte aanrader kan ik wel zeggen!

Op de flaptekst staat de mening van Marlies Mertens van Derijks in Oss (mijn favoriete boekhandel) en dat vind ik zó leuk. Alleen dáárom zou ik West al aanschaffen. 😉 Ook is de hardcover ontzettend mooi bedrukt (zie foto).

Je gaat bijna twijfelen of je de flap er wel om wil laten…

Meer lezenRecensie: Carys Davies – West

Recensie: Raynor Winn – Het zoutpad

Over oude wegen naar een nieuw begin

Alleen díe zin is al schitterend. 💖 Toen ik deze recensie ging schrijven vroeg ik me af hoe ik in hemelsnaam eenieder kan overtuigen om deze autobiografische roman te gaan lezen. 🤔 Weet wel dat Het zoutpad geen boek is wat je even als lekker tussendoortje pakt, want dit blijft en blijft nadreunen. (de samenvatting staat onderaan, want die is vrij lang.😉)

Meer lezenRecensie: Raynor Winn – Het zoutpad