Sinterklaascadeau of niet…?

Allende en Brouwers

Wat een gave boeken heb ik weer gekocht聽馃槏 Dit keer bij Dekker vd Vegt in Nijmegen. Als je een dagje bent shoppen in een andere stad is ’t t贸ch wel leuk om na een bezoek aan de boekhandel met een vollere tas naar buiten te gaan als dat je naar binnen bent gekomen! Wij vieren geen Sinterklaas, dus ik kon de boeken meteen een mooi plekje in de kast gaan geven. Geen kids, dus daarom verschuiven wij de 馃巵馃巵馃巵 naar Kerst. Zoals je ziet op de foto heb ik wel wat pakjes in huis聽馃槈 Ben wel al bezig met mijn verlanglijst voor Kerst. Die pakjes zijn ook wat groter uiteraard, maar daar later meer over.

De Japanse minnaar van Isabel Allende stond al heel lang op mijn lijst. Ik heb hoge verwachtingen nadat ik Paula heb gelezen. Was z贸 mooi! Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek van Jeroen Brouwers. Dit vooral vanwege het onderwerp. Jullie horen nog!

Maar voor nu….een hele fijne pakjesavond!聽馃

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: