Steun de boekhandel!

Wat enorm balen voor mij, maar verschrikkelijk voor alle boekhandels die nog steeds hun deuren niet mogen openen (en zélfs een afhaalloket is niet toegestaan 😢).  Deze winkels zijn voor de lezers essentieel, maar tja…dat is niet genoeg uiteraard. Hopelijk duurt het niet al te lang meer, want of ze dit dan allemaal gaan overleven…🤞🏼🍀

Dusssss…er volgde een grootse campagne #steunjeboekhandel. Helaas had ik een challenge met een andere bookstagrammer om tot 1 februari geen boeken te kopen. Dat heb ik even volgehouden, maar uiteindelijk niet meer. Dit is de meest slechte tijd om een koopstop in te lassen.
Het gevolg was dat ik mijn lijstje erbij heb gepakt en boeken ben gaan bestellen (zie foto). Dat werd tenslotte gevraagd door boekhandels/uitgeverijen/auteurs en dan kun je alleen maar luisteren, niet dan?!

Een heel aantal boeken van deze stapel heb ik al gelezen, maar de recensies zijn nog niet geschreven. Ik heb wel pareltjes gekocht hoor…wauw! 👌🏼

Lees de samenvattingen en ga net als ik de boekhandel steunen, want ze hebben dat kei en kei hard nodig!

📃 De uitweer

📃 Charlotte

📃 Bart

📃 Aurora

📃 Mensen in de zon

📃 Bezonken rood

📃 Kerewin

 

Veel bestel- en leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: