Vaderdag 2020!

De kathedraal van de zee heb ik onlangs van mijn paps geleend en wat heb ik daar toch ontzettend van genoten. Een schitterend historisch verhaal en geweldig ge- en beschreven. Meesterlijk noemen ‘we’ dat!

Inmiddels staat deze roman bij míj in de kast. Goed voor elkaar hè?! De erfgenamen, het vervolg, heb ik nog niet gelezen, maar daar ben ik wel heel benieuwd naar. Hopelijk is deze net zo mooi. Kortom; ga gauw naar de winkel voor De kathedraal van de zee en je hebt heerlijke leesuurtjes voor de boeg!

En voor wat betreft Vaderdag: we hebben vanmorgen heerlijk een drankje gedronken op balkon en verder niet veel bijzonders gedaan. Mijn ouders hechten niet zoveel waarde aan deze dag. Woensdag gaan we gezellig fietsen/lunchen samen en daar heb ik al super veel zin in!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: