Vakantie 2018!

Vakantie 2018!
Vakantie 2018!

Wat een geweldige 4 weken hebben wij gehad zeg! 😍 We zijn weer met onze caravan gegaan en hadden, net als voorgaande jaren, niets geboekt. Héérlijk die vrijheid. Begonnen in het mooie Oostenrijk (omgeving Innsbruck), na een paar dagen vertrokken naar de rand van Toscane (Arezzo, Castiglion, Cortona enz) en na een week op een heerlijke camping te hebben gestaan de caravan weer aangekoppeld en vertrokken naar Umbrë. En wat is dát een mooie regio zeg. Genoten van mooie stadjes en prachtige natuur! Helaas wel last gehad van veel muggen, maar lang leven DEET zullen we maar zeggen 😉 Dan loopt de vakantie op z’n einde en hebben we nog een paar dagen genoten van het mooie weer en het prachtige landschap in Oostenrijk (Karinthië). En nu….nagenieten van een fantastische vakantie!

Uiteraard heb ik gelezen, maar in tegenstelling tot andere boekenfreaks niet veel. Uitstapjes maken vinden wij op vakantie belangrijker. Ik heb tóch nog 3 boeken gelezen. Geen zware literatuur natuurlijk, want dat gaat me niet lukken op een camping 😁

Wat betreft de boeken op de foto:

Allereerst zie je Hoe alles moest beginnen van Thomas Verbogt. Dit is een prachtig boek en heb ik kunnen laten signeren tijdens de Literaire manifestatie in Den Bosch. De kers op de taart zeggen ze dan…hihi.

Als tweede zie je De tolk van Java van Alfred Birney. Super mooi boek. Hier heb ik vanmiddag de recensie van geplaatst. Nadat je dit gelezen hebt, wil je vast en zeker naar de winkel 🛍😃

En als laatste Rose van Rosita Steenbeek. Tja…dát heb ik niet uitgelezen. Ik was niet in de stemming voor dit verhaal. Heel jammer, maar dat heb je soms. Rose even in de kast teruggezet, maar ga ik zéker nog een keer lezen!

 

Lieve groetjes, Moontje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: