Verjaardag 2020!

Vandaag is mijn verjaardag en ik ben (al) 43 jaar geworden! Éindelijk kon ik mijn boeken uitpakken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik al wist welke boeken het waren, want ik heb ze zelf gekocht…hihi. Maaaarrrrr…..tóch ben ik blij dat ik ze vandaag een mooi plekje in de kast kan geven. Héérlijk om er weer 5 extra boeken bij te hebben. Ik zal je vertellen waarom ik deze romans heb uitgekozen.

Lang getwijfeld, maar ik ben zo nieuwsgierig naar Zonder de top te bereiken, dat ik nu had besloten om deze naast De acht bergen en De buitenjongen te zetten. Deze twee waren prachtig, dus ik heb hoge verwachtingen en dat is vaak een beetje ‘gevaarlijk’. Ik ga in ieder geval niet te lang met deze roman wachten…

Van Het verhaal van de dienstmaagd hoor ik niets anders dan goeds, dus daar heb ik heel veel zin in!

10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld heb ik uitgekozen door de recensies op Instagram. Leuk dat je door andere Bookstagrammers enthousiast wordt gemaakt! Schijnt een enorme pageturner te zijn, dus ik ben benieuwd.

Het geluk van een wijngaard stond al héél lang op mijn lijst. Ik moet wel bekennen dat ik heb gewacht op de midprice van deze roman. Het geluid van de nacht is één van mijn pareltjes, maar De wereld vergeten heb ik halverwege weggelegd. Misschien was het een verkeerd moment voor dit boek of vond ik het simpelweg niet mooi. Daar wil ik tóch achter komen, dus ik ga die zeker opnieuw lezen. En die covers…zóóóó mooi allemaal!

En als laatste: Berta Isla! Hier verheug ik me ontzettend op! De verliefden vond ik heel mooi, dus dit worden ook vast heerlijke leesuurtjes!

Wat een verwennerij hè?! Op naar volgend jaar zal ik maar zeggen…

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: