Wél of niet opnieuw gaan lezen?

Na recensies te hebben gelezen en lovende verhalen over deze boeken te hebben gehoord, ben ik bij de kassa beland. Alweer 😉. Ik had uiteraard veel zin om hieraan te beginnen, maar helaas heb ik deze boeken niet uitgelezen.

Wat is zoiets toch altijd jammer, maar tja. Als ik lees óm te lezen, niet constant wil lezen en ik denk aan het volgende boek zegt dat vaak genoeg. Waarom zou ik dan verder lezen? Die reden kan ik niet bedenken, dus dan leg ik ‘m weg en op naar een nieuwe roman. (die op mijn hele lange TBR-list staat)

Ik heb deze boeken niet weggelegd vanwege een onplezierige schrijfstijl of het slechte verhaal. Waarom dan wel is de vraag. 🤔 Dáár kan ik dus niet de vinger op leggen. Ze houden op één of andere manier wel mijn aandacht, dus vandaar dit bericht. Of ik op het juiste moment deze romans ga herlezen is de vraag, maar zogauw dat moment is gekomen horen/zien jullie dit uiteraard.

Advies is altijd welkom!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

2 gedachten over “Wél of niet opnieuw gaan lezen?”

  1. Dank je wel voor je reactie! Dat is inderdaad ook nog een mogelijkheid, want dat heb je soms. De Ijsmakers zal ik dan denk ik maar in de zomer herlezen…haha.

  2. Misschien was het niet het goede moment. Die middelste ziet er zomers uit, misschien dan nog eens proberen? Ken ze alle drie niet dus kan je geen advies geven of ze het waard zijn ja of nee haha.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: