Wíllen lezen, maar niet kúnnen lezen…

In april zijn wij begonnen met een verbouwing thuis. Een nieuwe keuken en tegelvloer, veel schilderwerk, stucadoor in huis enz. Super leuk natuurlijk, maar dit kost ook veel werk. In- en uitpakken/organiseren/opruimen/regelen en shoppen! 😃 Het gevolg is dat ik heel graag zou willen lezen voor de ontspanning, maar dit niet kon. Te veel onrust en afleiding. Zowel de kamer als de gang, maar ook de deuren/kozijnen en radiatoren worden geschilderd. Mijn man zag het totaal niet zitten om dit zelf te doen, dus een week lang schilders in huis. Onze oplossing 👉 op naar de camping. Helaas is het nu geen campingweer, maar ik heb al twee ochtenden heerlijk kunnen lezen. Heel fijn, want ik was er ook écht aan toe! 📖😊

Hopelijk kan ik me vanaf nu weer ‘overgeven’ aan een boek, want o wat is lezen toch een geweldige hobby! 😍

 

Lieve groetjes, Moontje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: