WimBoekToe: april 2018

Wim met Laura van der Haar en Kristien Hemmerechts
Wim met Laura van der Haar en Kristien Hemmerechts

Genoten van een avond WimBoekToe!馃槂 Net als Boekie Night in Eindhoven is dit 贸贸k een literaire talkshow waarin gastheer Wim Dani毛ls bekende en minder bekende auteurs voorstelt aan het publiek.

WimBoekToe wordt georganiseerd door de Bibliotheek en boekhandel Heinen in Den Bosch. En de locatie is de Muzerije. Het concept van deze avond is hetzelfde als van Boekie Night. Helaas worden deze 2 talkshows in dezelfde week van de maand gepland en hebben we in het verleden vaak voor Eindhoven gekozen. Deze dag komt ons eigenlijk iets beter uit. Dit was gisteren voor ons dus de eerste WimBoekToe!

De Muzerije is leuk, gezellig en de zaal is wat knusser en ‘intiemer’. Deze locatie bevalt ons prima, dus waarschijnlijk gaan we in de toekomst afwisselen met Boekie Night in Eindhoven. Afhankelijk van de gasten die uitgenodigd zijn.

Zowel Laura als Kristien kende ik niet en van de boeken had ik ook nog nooit gehoord. Ik weet niet of ik ze in de toekomst ga kopen (Martin kon ’t uiteraard weer niet laten om zijn portemonnee te trekken馃槀), maar het klonk wel heel interessant. De dames waren enorm enthousiast en zoals gewoonlijk maakte Wim er een gezellige show van!馃憦

Kortom; leuk, flink gelachen, mooie locatie, dus voor herhaling vatbaar!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: