Workshop Lidewijde Paris

Workshop Lidewijde Paris

‘Als ik begin met vertellen ga ik als een buffel tekeer, dus als je nog koffie wil deze avond dan is dit je kans’😂 Zo begint de avond! Nu heb je enig idee welke sfeer er deze avond hing….gezellig dus!

Ik zag haar naam op de aankondiging en dacht; “wie is dat”? Nou, 1 ding is zeker….vergeten doe ik haar niet. Wat een ontzettende leuke, maar vooral leerzame en interessante workshop. De tijd vloog voorbij.

Bij een workshop met de titel Hoe lees ik? ben je tóch wel benieuwd wat daar allemaal over te vertellen is, maar vooral ‘kun je daar iets van leren’? Geloof me….er is veel te leren. Althans als daar je interesse ligt uiteraard!

Met de workshop laat ze zien hoe literatuur werkt en waarom het zo werkt. Aan de hand van voorgelezen voorbeelden, schilderijen, filmpjes en dagelijkse belevingen legt ze uit hoe de stille signalen in boeken ons sturen.

Misschien denk je dat dit een saaie avond is waarbij je in een klasje zit en braaf moet luisteren, maar niets is minder waar. Interactie met het publiek en op een hele leuke, maar vooral grappige manier verteld en gebracht.

Het boek Hoe lees ik? was uiteraard te koop en ik kon ’t dus ook niet laten. Het is geen boek wat je in één klap moet uitlezen. Na wat stukken gelezen te hebben ben ik op een andere manier mijn boeken gaan lezen. Gedeeltelijk dan, want je moet vooral lekker kunnen lezen zonder overal bij na te hoeven en willen denken. Ik heb Hoe lees ik? nog niet uit, maar je gaat er t.z.t. zéker meer van horen!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Handtekening Lidewijde Paris
Handtekening Lidewijde Paris

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.