Wrap-Up, augustus 2021!

Augustus was voor mij een geweldige maand, want we zijn 4 weken naar Zuid-Frankrijk geweest om te genieten van de zon, natuur, stadjes en elkaar! 😍

Lezen is voor mij geen prioriteit op vakantie. Ik neem genoeg boeken mee en lezen in het ochtendzonnetje vind ik héél fijn, maar andere dingen gaan voor.

Ik kies de boeken die ik meeneem zeer zorgvuldig uit. De ‘pittige’ romans met een zwaar thema of waar ik mezelf écht bij moet gaan concentreren laat ik thuis. Op een camping ben ik eerder afgeleid en dan vind ik het jammer als ik niet optimaal kan genieten van een pareltje die nog heel lang blijft nadreunen. Ik probeer dat zo goed mogelijk van te voren in te schatten en anders kan ik het boek uiteraard thuis herlezen.

De topper van augustus was Een bijna volmaakte vriendschap. Dit is een schitterende roman die ik in één ruk heb uitgelezen! (Deze viel voor mij trouwens wel in een andere ‘categorie’ dan de overige drie boeken)

📖 Een bijna volmaakte vriendschap

📖 Naar Lillehammer

📖 Alice op het eiland

📖 Vraag me nog eens

 

Heel veel leesplezier en op naar september!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: