Wrap-Up, februari 2022!

Februari is voorbij en wat een geluk heb ik gehad. 😱 Een maand met prachtige, meeslepende en mooi geschreven boeken. Ik heb het schitterende recensie-exemplaar (De kapperszoon) gelezen, éindelijk weer kunnen genieten van het taalgebruik van Jesús Carrasco én een dik boek in een paar dagen uitgelezen. Uiteraard ook geweldige leesuurtjes gehad met de nieuwste roman van Machteld, het bijzondere verhaal Trouw en het juweeltje Antoinette! 👍👍👍

De topper van de maand vind ik heel moeilijk te bepalen, maar uiteindelijk ga ik dan tóch voor De moeders van Mahipir. Dit boek heeft enorm veel indruk op mij gemaakt…wauwwwwwww!

📖 Wachter op de morgen, 📖 Terug naar huis

Heel veel leesplezier en op naar maart!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: