Wrap-Up, juni 2021!

Tjee…wat heb ik deze maand weinig gelezen hè?! 😱 Heel jammer, maar soms loopt dat zo. Een aantal dagen on the road geweest en helaas heb ik (te) veel tijd aan de roman Stemvorken besteed. Het was een recensie-exemplaar waar ik om had gevraagd, dus voelde ik mij verplicht om dit uit te lezen.
Stemvorken
past niet bij mij en ik werd er ook niet vrolijker van. Ik heb tóch maar de uitgeverij gemaild en met een goede onderbouwing en excuses aangegeven dat verder lezen voor mij geen optie was. Gelukkig was dit totaal geen probleem, maar het heeft mij wel veel leesuurtjes gekost.

Ik heb enorm van Het missiehuis genoten. Net als West was dit ook weer prachtig geschreven. Hopelijk kan ik in de toekomst nog veel gaan lezen van haar.

En éindelijk heb ik, na lang wachten, Hard land gelezen. Net als zijn andere romans is deze ook weer schitterend. Wat jammer dat we nu wéér moeten wachten. Een échte must-have!!!!!!

Lees mijn recensies van zijn andere boeken:

📖 Het einde van de eenzaamheid

📖 Becks laatste zomer

📖 Op het geniale af

Heel veel leesplezier en op naar juli! 😃

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: