Wrap-Up, maart 2021!

Deze maand heb ik 5 boeken gelezen.😃 Op de foto liggen 4 boeken, maar dat komt omdat ik van het boek Liefde heeft geen kleur (zie onderstaande foto) een winactie heb gemaakt (uiteraard in overleg met de auteur😉). Ik was zelf niet zo heel enthousiast hierover en vond het leuk om dit keer iemand anders blij te maken in plaats van een minder positieve recensie te schrijven (al hoort dat erbij en vind ik dat normaliter geen enkel probleem). Ik weet namelijk zeker dat veel lezers wél zullen genieten van Liefde heeft geen kleur.

De topper was voor mij deze maand Overstag. Wauw…wat een schitterende roman is dit en een échte must-have!👌🏼

Lees de samenvattingen (recensies volgen nog) en waarschijnlijk krijg jij ook heel veel koop- en leeszin!

 

📃 De verdwenene

📃 Een liefde, in gedachten

📃 Overstag

📃 Lege harten

📃 Liefde heeft geen kleur

 

Heel veel leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: