Wrap-Up, maart 2022!

Wat een heerlijke leesuurtjes heb ik in maart gehad! 😊 Een maand die anders dan anders was. Dit omdat Marlies een tijdje afwezig was en ik dus tips van de andere medewerkers van Derijks heb gekregen. Daardoor heb ik een ander boek gelezen dan dat Marlies mij zou aanraden. Heel blij dat ik heb geluisterd, want het boek Wat je van bloed weet hoort in mijn boekenkast te staan. Heel heftig, maar erg goed.

Onze kinderen heb ik geleend en vond ik ook heel mooi, maar niet heel bijzonder.

Het verrotte leven van Floortje Bloem is net als de andere romans die ik van Yvonne Keuls heb gelezen, opnieuw weer prachtig.

De vier elementen heeft een heel interessant thema, goed geschreven en is een échte pageturner. AANRADER!

En tja…Geheimen...in 1 ruk uitgelezen, dus wat valt er dan nog meer te zeggen???? 😉 Deze roman benoem ik daarom ook tot topper van de maand.

Heel veel leesplezier en op naar een mooie nieuwe leesmaand!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: