Wrap-Up, mei!

Nou, de klapper van deze maand was zonder twijfel De kathedraal van de zee. Ongelooflijk mooi en het verhaal zit na 3 weken nog steeds in mijn gedachten. Ik had vooraf mijn twijfels, maar uiteindelijk dit boek tóch van mijn paps geleend (en nu staat deze bij mij in de kast…hihi).

Uit het leven van een hond heb ik gekregen van een vriend en is zeker een enorme aanrader!

En dan Lichte jaren (deel 1 van De Cazalets). Er staat in de beschrijving dat deze boeken voor de liefhebbers van Downton Abby zijn, en dat klopt als een bus.

Lichte jaren was een mooi en vooral ook heerlijk boek om te lezen. Gebleken is dat het ook een perfect boek is om op de camping te lezen. Met het oog op Pinksteren, én uiteraard mijn nieuwsgierigheid, heb ik deel 2: Aftellen gekocht. Ik moet wél eerlijk bekennen dat ik ‘m nog niet helemaal uit heb.😬

De recensies volgen uiteraard, maar nú op naar juni!

 

Lieve groetjes, Moontje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: