Wrap-Up, november!

November was voor mij een ‘prima’ leesmaand. Er zijn maanden geweest waarin ik mooiere boeken heb gelezen, maar tja…dat werkt zo met het lezen van boeken. Dat is eigenlijk alleen maar leuk! 😃 Ik zal een korte reactie geven van de gelezen boeken.

Springbonen was een cadeau en ik hoopte dat dit een pareltje zou zijn, maar helaas. Altijd jammer, maar dit was niet mijn soort roman. Voor mij iets té zweverig.

De kaasfabriek was een genot om te lezen. Wat kan Simone toch mooi en toegankelijk schrijven. Prachtig!

De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo vond ik geweldig! Ik had verwacht dat het een échte chicklit zou zijn, maar dit was niet geval. Een héérlijk en mooi verhaal…wauw!

Het schaduwspel is echt een mooie Van der Vlugt, maar het gaf mij niet hetzelfde gevoel als bij De kaasfabriek en Schilderslief. Dit lag waarschijnlijk aan het onderwerp.

Ver van Verona was mijn eerste recensie-exemplaar wat ik heb mogen schrijven voor Uitgeverij Cossee. Heel erg leuk natuurlijk, maar deze roman is voor mij helaas een tegenvaller geweest. Mijn recensie kun je hier lezen.

En nu op naar de laatste maand van 2020!

 

Lieve groetjes, Moontje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: