Wrap-Up, oktober 2021!

Yeahhhhhh…éindelijk was de maand oktober aangebroken en was mijn koopstop voorbij. 😅 Ik had 4 maanden geen boeken gekocht, dus op 1 oktober meteen naar de boekhandel gevlogen en Het bal der gekken gekocht.

Ik vind het leuker om vaker een boek te kopen dan meteen een stapeltje, dus één boek was genoeg. En niet zomaar een boek zeg….pffff. Wat was dít een prachtige roman en omdat deze zoveel indruk op mij heeft gemaakt benoem ik haar tot de topper van oktober. 👌

Verder heb ik onderstaande boeken nog gelezen.

📖 Het geluk van de wolf: opnieuw wéér een prachtige bergen-roman. I ❤ Cognetti!!!!!

📖 Raam, sleutel: een heel mooi verhaal vol levenslessen en een échte must-read.

📖 De grond onder onze voeten: ik heb hier nét zo van genoten als van De vlucht. Ik heb al veel zin in zijn nieuwste roman Terug naar huis.

Op naar een (hopelijk net zo) prachtige nieuwe leesmaand!

 

Lieve groetjes, Moontje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: