Wrap-Up, oktober!

Maar liefst 7 boeken in deze herfstmaand gelezen en wat heb ik van deze boeken genoten. De schilder van Barcelona was de topper van oktober. Al moet ik zeggen dat Het boek Daniel en Het kleine meisje van meneer Linh hier dichtbij in de buurt komen.

De schilder van Barcelona: Dit is het tweede boek wat ik heb gelezen van Ildefonso Falcones en net als De kathedraal van de zee was dit ook wéér schitterend. Een échte must-have!

Het kleine meisje van meneer Linh: Poeh, poeh…dit boek heb ik met een brok in de keel dichtgeslagen. Een tip van een andere bookstagrammer en ó wat ben ik haar dankbaar. Deze roman MOET je gewoon gelezen hebben. Zó mooi!

Mrs. Degas: een mooie roman, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik wel iets anders had verwacht. En dan bedoel ik met name het taalgebruik. Een schitterend gebrek vond ik van een ander niveau. Maarrrr…dat geeft uiteraard niet, want ik heb genoten van Mrs. Degas. Zéér benieuwd naar zijn andere roman Vaslav.

Liefde, liefde: prachtig boek en een enorme aanrader!!!!

Kaf: een mooi verhaal en vooral perfect voor als je net zware ‘stof’ hebt gelezen.

Het leven speelt met mij: tja…in één woord fantastisch! Dat kon ook niet anders, want dit is simpelweg een TOP-auteur.

Het boek Daniel: mijn eerste recensie-exemplaar van Uitgeverij De Bezige Bij. En wat een geluk dat dit dan ook nog eens een schitterend boek is, wat veel indruk op mij heeft gemaakt. Recensie volgt snel!

Op naar november!

 

Lieve groetjes, Moontje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: