Wrap-Up, september 2021!

September is een bijzondere leesmaand geweest. Ik heb namelijk lang gedaan over Harlem Shuffle. Heel jammer vind ik dat, want het was een kwestie van geen zin hebben om verder te lezen. 😌 Als het geen recensie-exemplaar was had ik dit boek ook weggelegd, maar tja…dat was het dus wel. 🤷🏼‍♀️

Bij Marcel heb ik gemengde gevoelens. Het is prachtig geschreven en je geniet van zijn taalgebruik, maar het Vlaams accent vind ik storend. Daar hou ik niet zo van. Het verhaal is niet blijven nadreunen, maar in zijn geheel is het tóch een aanrader!

De topper van de maand was zonder enige twijfel: Omdat de muze…wauw…zóóó mooi!!!! 👌🏼

En ook De onderstroom heb ik met veel plezier gelezen. Een coming-of-age verhaal wat ik ook eenieder kan aanraden.

📖 Harlem Shuffle (recensie hier)

📖 Marcel

📖 Omdat de muze

📖 De onderstroom (recensie hier)

 

Heel veel leesplezier en op naar oktober!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: