Zin om te stapelen!

Buiten een foto/bericht van een wrap-up of in het kader van een feestdag, maak ik weinig foto’s van een stapel boeken. Eigenlijk is dat wel heel leuk, dus bij deze! 💙🧡💙

📘 Het huis met de schaduw: Dit boek heb ik gekregen van een vriendin en vind ik een écht zomerboek. Heerlijk verhaal en die cover…wauw! Alleen dáárvoor zou je dit boek al gaan kopen.

📙 De wilde stilte: Een geweldig vervolg op het Het zoutpad. Het zoutpad is zó mooi dat ik een beetje huiverig was voor een vervolg, maar ook hiervan heb ik ontzettend kunnen genieten. Lees gauw mijn recensie!

📘 De bijenhouder van Aleppo: Dit boek heb ik geleend van een vriendin. Gelukkig niet aangeschaft, want het was niet mijn verhaal/ding.

📙 Voorbij, voorbij: Een prachtig en heel aangrijpend boek over een getrouwd stel waarvan de man Alzheimer krijgt. Poeh, poeh…dit verhaal liet mij niet snel los.

📘 Het boek Daniel: Ik heb een nieuwe schrijver ontdekt, want ò…wat is dit een enorme aanrader.  Lees dit waargebeurde verhaal in één ruk uit en ik weet zeker dat jij dan ook meer werk van Chris gaat lezen.

Alvast veel leesplezier!

 

Lieve groetjes, Moontje

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: